SİİRT / ŞİRVAN - 80.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

05359119893
Siirt İli Şirvan İlçesi Taşlı Köyü Söbetaş Mezrası
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
Misyon
Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim
Saatler
Pazartesi,Salı ve Çarşamba Günleri:Başlangıç: Bitiş: Perşembe ve Cuma Günleri: Başlangıç: Bitiş:
Taşımalı
Yerleşim Yeri
Okulumuz Siirt´in Şirvan ilçesine bağlı Taşlı Köyünün Söbetaş mezrasında bulunmaktadır. Siirt merkezine 40 km mesafededir. Öğretmenlerimiz Siirt´ten gidiş geliş yapmaktadır. Okulumuza Taşlı Köyü, Taşlı Köyü Yatağan Mezrası, Durankaya Köyü ve Durankaya Köyü Sevindik Mezrası´ndan taşımalı öğrenciler gelmektedir.
Siirt´e 40 km. Şirvan´a 10 km. Uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
Okulumuz Son 5 Yılda Atletizm, Bocce, Badminton Branşlarında Toplamda 28 Tane Kupa Kazanmıştır.BunlardaN Bir tanesi Bölge Şampiyonluğudur.
Bu Yıl TUBİTAK 4006 Projelerine Katılınmıştır.